İtaliya tətili

1165 EUR-dan

Bonjour Paris

818 EUR-dan

Shopping in London

780 EUR-dan

London-krallara layiq

1008 EUR-dan

London - Edinburq

1500 EUR-dan

Istanbul
262 USD-dan

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Turlar
Otellər
Flights
Cars
Əsas Turistlərə Vizalar Yaponiya

Yaponiya

Viza almaq üçün lazım olan sənədlər

1. Xarici pasport:
- pasportda sahibinin imzası olmalıdır;
- pasportun etibarlılıq müddəti keçmiş olmamalı;
- pasport dönüş tarixindən sonra ən azı 3 ay etibarlı olmalı;
- pasportda ən azı iki təmiz vərəq olmalı;
- pasportda şübhəli qeydlər və ya ştamplar varsa, onların səbəbini izah edən tam məlumat verilməlidir;

2. Viza olan səhifələr daxil edilməklə, pasportun surəti.

3. Aviabiletin bronu

4. Dəvət məktubu
Məktub səfirə və ya konsula müraciət edilməlidir

5. İş yerindən arayış müəssisənin firma blankında ünvanı, telefon nömrəsi və adı ilə; arayışda göstərilməlidir:
- vəzifə;
- bu şirkət və ya təşkilatda çalışmağa başladığınız tarix;
- ə/h göstərilməklə
Təqaüdçülər, işsizlər, tələbələr və məktəblilər təqdim etməlidirlər:
- onların səyahətini maliyyələşdirən şəxsin iş yerindən arayışını;
- təqaüdçü və ya tələbə vəsiqəsini (məktəblilər - məktəbdən arayışı).

6. Maliyyə vəsaitin mövcudluğunu təsdiq edən sənəd.
- Bankdan hesabı barədə arayış
- Bank hesabından çıxarış

7. 2 ədəd eyni rəngli fotoşəkil; son 6 ay ərzində çəkilmiş olmalı və aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:
- hər fotoşəklin ölçüsü 4,5 x 4,5 cm
- yalnız ağ fonda
- aydın və açıq təsvir.

8. Ər-arvad nikah haqqında şəhadətnaməni təqdim etməlidir.
Səfirliklərin tələblərinə uyğun olan qabaqcadan rəsmiləşdirilmiş sığorta tələb olunduqda, sığorta polisinin əsli təqdim edilməlidir.

9. Əgər uşaq (18 yaşına çatmamış) valideynlərinin biri ilə və ya üçüncü şəxsin müşayiəti ilə səyahətə çıxırsa, valideyn(lər)in uşağın bu müşayiət edən şəxslə çıxmasına yazılı razılığının surətini təqdim etmək lazım olacaq.
Sənəddə göstərilməlidir:
- səfərin planlaşdırıldığı ölkə;
- etibarnamənin etibarlılıq müddəti (üç aydan artıq olmamalı).

10. Səyahət edəcək həddi büluğa çatmamış (18 yaşına çatmamış) bütün uşaqlar üçün doğum haqqında şəhadətnaməsinin adi surəti.

Sənədlərə 7 iş günü ərzində baxılır
Diqqət! Səfirlik əlavə sənədlər tələb edə bilər.
Dəvət məktubu (100 AZN)

Günün otelləri
Porta Faenza
AZN 267.5
Via Faenza 77, Florence
Hotel Maluri
AZN 62.24
No. 1 Jalan Permaisuri Taman Maluri Cheras, Kuala Lumpur
Warsaw Apartments Magnolie
AZN 83.11
Ul. Ryzowa 36A, Warsaw
Una Hotel Mediterraneo
AZN 160.28
Via Ludovico Muratori 14, Milan
San Giorgio
AZN 247.42
Rio Tera Della Mandola San Marco 3781, Venice
Mercure Hotel Muenchen City Center
AZN 222
Senefelderstrasse 9, Munich
Novotel World Trade Centre
AZN 143.72
Al Saada Street, Dubai
Best Western Astoria
AZN 198.95
15 Avenue Marechal Joffre Juan Les Pins
Birger Jarl
AZN 212.71
Tulegatan 8, Stockholm
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
9 Mart
Novruz – bahar bayramı

Ənənələrimiz haqqında

15 Fevral
Etdiyiniz alış-verişin 48 saat ərzində ƏDV-nin geri alınması

TaxFree4U
Xüsusi SW kodundan istifadə edin və ilk qeri alınma zamanı 5€ hədiyyə əldə edin

30 Yanvar
Yeni e-viza sistemi

10 Yanvardan etibarən ASAN Viza portalı «www.evisa.gov.az» tamamilə istifadəyə verilmişdir.

Bütün xəbərlər