İtaliya tətili

1165 EUR-dan

Bonjour Paris

818 EUR-dan

Shopping in London

780 EUR-dan

London-krallara layiq

1008 EUR-dan

London - Edinburq

1500 EUR-dan

Istanbul
262 USD-dan

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Turlar
Otellər
Flights
Cars
Əsas Turistlərə Vizalar Yaponiya

Yaponiya

Viza almaq üçün lazım olan sənədlər

1. Xarici pasport:
- pasportda sahibinin imzası olmalıdır;
- pasportun etibarlılıq müddəti keçmiş olmamalı;
- pasport dönüş tarixindən sonra ən azı 3 ay etibarlı olmalı;
- pasportda ən azı iki təmiz vərəq olmalı;
- pasportda şübhəli qeydlər və ya ştamplar varsa, onların səbəbini izah edən tam məlumat verilməlidir;

2. Viza olan səhifələr daxil edilməklə, pasportun surəti.

3. Aviabiletin bronu

4. Dəvət məktubu
Məktub səfirə və ya konsula müraciət edilməlidir

5. İş yerindən arayış müəssisənin firma blankında ünvanı, telefon nömrəsi və adı ilə; arayışda göstərilməlidir:
- vəzifə;
- bu şirkət və ya təşkilatda çalışmağa başladığınız tarix;
- ə/h göstərilməklə
Təqaüdçülər, işsizlər, tələbələr və məktəblilər təqdim etməlidirlər:
- onların səyahətini maliyyələşdirən şəxsin iş yerindən arayışını;
- təqaüdçü və ya tələbə vəsiqəsini (məktəblilər - məktəbdən arayışı).

6. Maliyyə vəsaitin mövcudluğunu təsdiq edən sənəd.
- Bankdan hesabı barədə arayış
- Bank hesabından çıxarış

7. 2 ədəd eyni rəngli fotoşəkil; son 6 ay ərzində çəkilmiş olmalı və aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:
- hər fotoşəklin ölçüsü 4,5 x 4,5 cm
- yalnız ağ fonda
- aydın və açıq təsvir.

8. Ər-arvad nikah haqqında şəhadətnaməni təqdim etməlidir.
Səfirliklərin tələblərinə uyğun olan qabaqcadan rəsmiləşdirilmiş sığorta tələb olunduqda, sığorta polisinin əsli təqdim edilməlidir.

9. Əgər uşaq (18 yaşına çatmamış) valideynlərinin biri ilə və ya üçüncü şəxsin müşayiəti ilə səyahətə çıxırsa, valideyn(lər)in uşağın bu müşayiət edən şəxslə çıxmasına yazılı razılığının surətini təqdim etmək lazım olacaq.
Sənəddə göstərilməlidir:
- səfərin planlaşdırıldığı ölkə;
- etibarnamənin etibarlılıq müddəti (üç aydan artıq olmamalı).

10. Səyahət edəcək həddi büluğa çatmamış (18 yaşına çatmamış) bütün uşaqlar üçün doğum haqqında şəhadətnaməsinin adi surəti.

Sənədlərə 7 iş günü ərzində baxılır
Diqqət! Səfirlik əlavə sənədlər tələb edə bilər.
Dəvət məktubu (100 AZN)

Günün otelləri
Marinem Hotel
AZN 70.11
Baylndlr 2 Sok. No: 35 Kizilay, Ankara
Hotel Indigo Dusseldorf Victoriaplatz
AZN 135.4
Kaiserswerther Strasse 20, Dusseldorf
Chateau De La Tour
AZN 201.32
10 Avenue Font De Veyre, Cannes
Hotel Villa Magna
AZN 582.16
Paseo De La Castellana 22, Madrid
Ca' Sagredo
AZN 858.62
Campo Santa Sofia 4198 99 Ca' D'oro, Venice
Degli Orafi
AZN 445.25
Lungarno Archibusieri 4, Florence
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
AZN 188.3
The Squaire Am Flughafen, Frankfurt
Arcadia Hotel Berlin
AZN 90.72
Frankfurter Allee 73 A Eingang Voigtstrasse 2, Berlin
Best Western Hotel Danderyd
AZN 223.77
Vendevagen 87, Danderyd
Leonardo Hotel Munchen City Center
AZN 184.73
Senefelderstrasse 4, Munich
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
19 İyun
Banqkok şəhərinə Bakıdan birbaşa uçuş

"Azərbaycan Hava Yolları" (AZAL) oktyabrın 29-dan etibarən Bakıdan Tailandın paytaxtı Banqkok şəhərinə müntəzəm sərnişin reyslərini həyata keçirilməsinə başlayacaq.

7 Aprel
China-EdenTravel turizm şirkətinin təqdimatı

Aprelin 5-i SilkWay Travel təşkilati dəstəyi ilə "Çin-EdenTravel" turizm şirkətinin təqdimatı keçirilib 

9 Mart
Novruz – bahar bayramı

Ənənələrimiz haqqında

Bütün xəbərlər