Bolqarıstanda Bansko dağ-xizək kurortu

289 EUR-dan

Parisdə Yeni il

851 EUR-dan

Bolqarıstanda Bansko dağ-xizək kurortu

289 EUR-dan

İtaliya tətili

1165 EUR-dan

Shopping in London

780 EUR-dan

London-krallara layiq

1008 EUR-dan

Bonjour Paris

818 EUR-dan

Aralıq dənizi nağılı

960 EUR-dan

İspaniya - Portuqaliya
1139 EUR-dan

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Flights
Otellər
Cars
Turlar
Əsas Turistlərə Vizalar Yaponiya

Yaponiya

Viza almaq üçün lazım olan sənədlər

1. Xarici pasport:
- pasportda sahibinin imzası olmalıdır;
- pasportun etibarlılıq müddəti keçmiş olmamalı;
- pasport dönüş tarixindən sonra ən azı 3 ay etibarlı olmalı;
- pasportda ən azı iki təmiz vərəq olmalı;
- pasportda şübhəli qeydlər və ya ştamplar varsa, onların səbəbini izah edən tam məlumat verilməlidir;

2. Viza olan səhifələr daxil edilməklə, pasportun surəti.

3. Aviabiletin bronu

4. Dəvət məktubu
Məktub səfirə və ya konsula müraciət edilməlidir

5. İş yerindən arayış müəssisənin firma blankında ünvanı, telefon nömrəsi və adı ilə; arayışda göstərilməlidir:
- vəzifə;
- bu şirkət və ya təşkilatda çalışmağa başladığınız tarix;
- ə/h göstərilməklə
Təqaüdçülər, işsizlər, tələbələr və məktəblilər təqdim etməlidirlər:
- onların səyahətini maliyyələşdirən şəxsin iş yerindən arayışını;
- təqaüdçü və ya tələbə vəsiqəsini (məktəblilər - məktəbdən arayışı).

6. Maliyyə vəsaitin mövcudluğunu təsdiq edən sənəd.
- Bankdan hesabı barədə arayış
- Bank hesabından çıxarış

7. 2 ədəd eyni rəngli fotoşəkil; son 6 ay ərzində çəkilmiş olmalı və aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:
- hər fotoşəklin ölçüsü 4,5 x 4,5 cm
- yalnız ağ fonda
- aydın və açıq təsvir.

8. Ər-arvad nikah haqqında şəhadətnaməni təqdim etməlidir.
Səfirliklərin tələblərinə uyğun olan qabaqcadan rəsmiləşdirilmiş sığorta tələb olunduqda, sığorta polisinin əsli təqdim edilməlidir.

9. Əgər uşaq (18 yaşına çatmamış) valideynlərinin biri ilə və ya üçüncü şəxsin müşayiəti ilə səyahətə çıxırsa, valideyn(lər)in uşağın bu müşayiət edən şəxslə çıxmasına yazılı razılığının surətini təqdim etmək lazım olacaq.
Sənəddə göstərilməlidir:
- səfərin planlaşdırıldığı ölkə;
- etibarnamənin etibarlılıq müddəti (üç aydan artıq olmamalı).

10. Səyahət edəcək həddi büluğa çatmamış (18 yaşına çatmamış) bütün uşaqlar üçün doğum haqqında şəhadətnaməsinin adi surəti.

Sənədlərə 7 iş günü ərzində baxılır
Diqqət! Səfirlik əlavə sənədlər tələb edə bilər.
Dəvət məktubu (100 AZN)

Günün otelləri
Riviera Best Of International
AZN 413.07
Boulevard De La Croisette 45, Cannes
The Bund Riverside
AZN 133.29
398 East Bei Jing Road, Shanghai 200002
Oriental Garden Hotel
AZN 140.86
6 Dong Zhi Men Nan Street Dong, Beijing
Sheraton Palace Hotel Moscow
AZN 171.47
1St Tverskaya Yamskaya Str. 19, Moscow
Mercure Madrid Plaza De Espana
AZN 136.5
Calle De Tutor 1 Esquina Ventura Rodriguez, Madrid
Armani Hotel Milano
AZN 872.94
Via Manzoni 31, Milan
Europarc
AZN 206.53
1 Allee Des Voyageurs 77185 Lognes, Paris Disneyland
Marcella Royal
AZN 194.75
Via Flavia 106, Rome
Gezi Hotel Bosphorus
AZN 154.48
Mete Cad. No:34 Taksim, Istanbul
Sultan Inn Boutique Hotel
AZN 166.99
Boyuk Gala Street 20, Baku
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
14 İyul
Yayda əlavə ödəniş etmədən biznes sinfi ilə uçun

Bodruma tur əldə edin, biz aviabiletinizi biznes sinfinə pulsuz dəyişdirək. 

19 İyun
Banqkok şəhərinə Bakıdan birbaşa uçuş

"Azərbaycan Hava Yolları" (AZAL) oktyabrın 29-dan etibarən Bakıdan Tailandın paytaxtı Banqkok şəhərinə müntəzəm sərnişin reyslərini həyata keçirilməsinə başlayacaq.

7 Aprel
China-EdenTravel turizm şirkətinin təqdimatı

Aprelin 5-i SilkWay Travel təşkilati dəstəyi ilə "Çin-EdenTravel" turizm şirkətinin təqdimatı keçirilib 

Bütün xəbərlər