Aralıq dənizi nağılı

960 EUR-dan

Barselonadan üç Krallıq
950 EUR-dan

İtaliya tətili

1165 EUR-dan

İspaniya - Portuqaliya
1139 EUR-dan

Bonjour Paris

818 EUR-dan

London-krallara layiq

1008 EUR-dan

Shopping in London

780 EUR-dan

London - Edinburq

1500 EUR-dan

Istanbul
262 USD-dan

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Turlar
Otellər
Flights
Cars
Əsas Turistlərə Vizalar Yaponiya

Yaponiya

Viza almaq üçün lazım olan sənədlər

1. Xarici pasport:
- pasportda sahibinin imzası olmalıdır;
- pasportun etibarlılıq müddəti keçmiş olmamalı;
- pasport dönüş tarixindən sonra ən azı 3 ay etibarlı olmalı;
- pasportda ən azı iki təmiz vərəq olmalı;
- pasportda şübhəli qeydlər və ya ştamplar varsa, onların səbəbini izah edən tam məlumat verilməlidir;

2. Viza olan səhifələr daxil edilməklə, pasportun surəti.

3. Aviabiletin bronu

4. Dəvət məktubu
Məktub səfirə və ya konsula müraciət edilməlidir

5. İş yerindən arayış müəssisənin firma blankında ünvanı, telefon nömrəsi və adı ilə; arayışda göstərilməlidir:
- vəzifə;
- bu şirkət və ya təşkilatda çalışmağa başladığınız tarix;
- ə/h göstərilməklə
Təqaüdçülər, işsizlər, tələbələr və məktəblilər təqdim etməlidirlər:
- onların səyahətini maliyyələşdirən şəxsin iş yerindən arayışını;
- təqaüdçü və ya tələbə vəsiqəsini (məktəblilər - məktəbdən arayışı).

6. Maliyyə vəsaitin mövcudluğunu təsdiq edən sənəd.
- Bankdan hesabı barədə arayış
- Bank hesabından çıxarış

7. 2 ədəd eyni rəngli fotoşəkil; son 6 ay ərzində çəkilmiş olmalı və aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:
- hər fotoşəklin ölçüsü 4,5 x 4,5 cm
- yalnız ağ fonda
- aydın və açıq təsvir.

8. Ər-arvad nikah haqqında şəhadətnaməni təqdim etməlidir.
Səfirliklərin tələblərinə uyğun olan qabaqcadan rəsmiləşdirilmiş sığorta tələb olunduqda, sığorta polisinin əsli təqdim edilməlidir.

9. Əgər uşaq (18 yaşına çatmamış) valideynlərinin biri ilə və ya üçüncü şəxsin müşayiəti ilə səyahətə çıxırsa, valideyn(lər)in uşağın bu müşayiət edən şəxslə çıxmasına yazılı razılığının surətini təqdim etmək lazım olacaq.
Sənəddə göstərilməlidir:
- səfərin planlaşdırıldığı ölkə;
- etibarnamənin etibarlılıq müddəti (üç aydan artıq olmamalı).

10. Səyahət edəcək həddi büluğa çatmamış (18 yaşına çatmamış) bütün uşaqlar üçün doğum haqqında şəhadətnaməsinin adi surəti.

Sənədlərə 7 iş günü ərzində baxılır
Diqqət! Səfirlik əlavə sənədlər tələb edə bilər.
Dəvət məktubu (100 AZN)

Günün otelləri
Park Inn Pribaltiyskaya
AZN 133.8
14 Korablestroiteley Street, St Petersburg
Cron Hotel
AZN 124.48
Leningradskoe Shosse 61 Bldg 4, Moscow
Jaguar City
AZN 58.01
Theobald Christ Strasse 19, Frankfurt
Doha Marriott Hotel
AZN 247.34
Ras Abu Aboud, Doha
Zolotoy Kolos
AZN 52.81
Yaroslavskaya Ulitsa 15 Bldg 3, Moscow
Danilovskaya
AZN 167.86
5 Bolshoi Starodanilovsky, Moscow
Sunshine City Prince Hotel Ikebukuro Tokyo
AZN 218.73
3 1 5 Higashi Ikebukuro Toshima Ku, Tokyo
Le Royal Meridien Shanghai
AZN 263.59
789 Nanjing Road East, Shanghai
Golden Tulip Marne La Vallee
AZN 119.62
44 Blvd Antoine Giroust, Bussy Saint Georges
Tre Archi
AZN 167.42
Cannaregio 923, Venice
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
14 İyul
Yayda əlavə ödəniş etmədən biznes sinfi ilə uçun

Bodruma tur əldə edin, biz aviabiletinizi biznes sinfinə pulsuz dəyişdirək. 

19 İyun
Banqkok şəhərinə Bakıdan birbaşa uçuş

"Azərbaycan Hava Yolları" (AZAL) oktyabrın 29-dan etibarən Bakıdan Tailandın paytaxtı Banqkok şəhərinə müntəzəm sərnişin reyslərini həyata keçirilməsinə başlayacaq.

7 Aprel
China-EdenTravel turizm şirkətinin təqdimatı

Aprelin 5-i SilkWay Travel təşkilati dəstəyi ilə "Çin-EdenTravel" turizm şirkətinin təqdimatı keçirilib 

Bütün xəbərlər