Dubay şoppinq festivalı
259 USD-dan 

Istanbul
262 USD-dan

Barselona-Madrid
720 EUR-dan
 

Praqa
365 EUR-dan 

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Turlar
Otellər
Flights
Cars
Əsas Turistlərə Vizalar Yaponiya

Yaponiya

Viza almaq üçün lazım olan sənədlər

1. Xarici pasport:
- pasportda sahibinin imzası olmalıdır;
- pasportun etibarlılıq müddəti keçmiş olmamalı;
- pasport dönüş tarixindən sonra ən azı 3 ay etibarlı olmalı;
- pasportda ən azı iki təmiz vərəq olmalı;
- pasportda şübhəli qeydlər və ya ştamplar varsa, onların səbəbini izah edən tam məlumat verilməlidir;

2. Viza olan səhifələr daxil edilməklə, pasportun surəti.

3. Aviabiletin bronu

4. Dəvət məktubu
Məktub səfirə və ya konsula müraciət edilməlidir

5. İş yerindən arayış müəssisənin firma blankında ünvanı, telefon nömrəsi və adı ilə; arayışda göstərilməlidir:
- vəzifə;
- bu şirkət və ya təşkilatda çalışmağa başladığınız tarix;
- ə/h göstərilməklə
Təqaüdçülər, işsizlər, tələbələr və məktəblilər təqdim etməlidirlər:
- onların səyahətini maliyyələşdirən şəxsin iş yerindən arayışını;
- təqaüdçü və ya tələbə vəsiqəsini (məktəblilər - məktəbdən arayışı).

6. Maliyyə vəsaitin mövcudluğunu təsdiq edən sənəd.
- Bankdan hesabı barədə arayış
- Bank hesabından çıxarış

7. 2 ədəd eyni rəngli fotoşəkil; son 6 ay ərzində çəkilmiş olmalı və aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:
- hər fotoşəklin ölçüsü 4,5 x 4,5 cm
- yalnız ağ fonda
- aydın və açıq təsvir.

8. Ər-arvad nikah haqqında şəhadətnaməni təqdim etməlidir.
Səfirliklərin tələblərinə uyğun olan qabaqcadan rəsmiləşdirilmiş sığorta tələb olunduqda, sığorta polisinin əsli təqdim edilməlidir.

9. Əgər uşaq (18 yaşına çatmamış) valideynlərinin biri ilə və ya üçüncü şəxsin müşayiəti ilə səyahətə çıxırsa, valideyn(lər)in uşağın bu müşayiət edən şəxslə çıxmasına yazılı razılığının surətini təqdim etmək lazım olacaq.
Sənəddə göstərilməlidir:
- səfərin planlaşdırıldığı ölkə;
- etibarnamənin etibarlılıq müddəti (üç aydan artıq olmamalı).

10. Səyahət edəcək həddi büluğa çatmamış (18 yaşına çatmamış) bütün uşaqlar üçün doğum haqqında şəhadətnaməsinin adi surəti.

Sənədlərə 7 iş günü ərzində baxılır
Diqqət! Səfirlik əlavə sənədlər tələb edə bilər.
Dəvət məktubu (100 AZN)

Günün otelləri
Novotel Berlin Am Tiergarten
AZN 140.39
Strasse Des 17. Juni 106 108, Berlin
Nh Frankfurt City
AZN 147.56
Vilbeler Str. 2, Frankfurt
Swissotel The Stamford
AZN 273.39
2 Stamford Road, Singapore
Tres Torres Atiram Hotel
AZN 151.98
Carrer De Calatrava 32 34, Barcelona
Listel Shinjuku
AZN 179.79
5 3 20 Shinjuku Shinjuku Ku, Tokyo
Holiday Inn Bloomsbury
AZN 236.91
Coram Street, London
Marco Polo Parkside
AZN 223.23
78 Anli Road Chaoyang Beijing 100101
Sunrise On The Bund
AZN 168.25
No 168 Gaoyang Road, Shanghai
Radisson Sas
AZN 156.36
Stiklal Cad. 20 Ulus 06030 Ankara, Turkey
Beijing Marriott Hotel City Wall
AZN 206.84
7 Jian Guo Men South Avenue Dongcheng Di, Beijing
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
13 Yanvar
JA Jebel Ali Beach Hotel və JA Palm Tree Court viza hədiyyə edirlər

1-31 mart 2017 tarxilərində BƏƏ-yə viza hədiyyə olunur  

6 Dekabr
Sankt-Peterburq şəhəri World Travel Awards mükafatı ilə təltif olunub

Həmçinin, dünyanın ən yaxşı turistik istiqaməti adını qazanıb. 

Bütün xəbərlər