Novruz Bayramına "Malayziya - Sinqapur" qrup turu

1640 USD-dan

Novruz Praqada

619 EUR-dan

Novruz Parisdə

849 EUR-dan

Novruz Sankt-Peterburqda

343 EUR-dan

İtaliya tətili

1165 EUR-dan

Bonjour Paris

818 EUR-dan

Shopping in London

780 EUR-dan

London-krallara layiq

1008 EUR-dan

London - Edinburq

1500 EUR-dan

Istanbul
262 USD-dan

Barselona-Madrid
720 EUR-dan
 

Praqa
365 EUR-dan 

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Turlar
Otellər
Flights
Cars
Əsas Turistlərə Vizalar Argentina

Argentina

Viza almaq üçün lazım olan sənədlər

1. Xarici pasport:
- pasportda sahibinin imzası olmalıdır;
- pasportun etibarlılıq müddəti keçmiş olmamalı;
- pasport dönüş tarixindən sonra ən azı 3 ay etibarlı olmalı;
- pasportda ən azı iki təmiz vərəq olmalı;
- pasportda şübhəli qeydlər və ya ştamplar varsa, onların səbəbini izah edən tam məlumat verilməlidir;

2. Viza olan səhifələr daxil edilməklə, pasportun surəti.

3. Aviabiletin bronu

4. İş yerindən arayış müəssisənin firma blankında ünvanı, telefon nömrəsi və adı ilə; arayışda göstərilməlidir:
- vəzifə;
- bu şirkət və ya təşkilatda çalışmağa başladığınız tarix;
- ə/h göstərilməklə
Təqaüdçülər, işsizlər, tələbələr və məktəblilər təqdim etməlidirlər:
- onların səyahətini maliyyələşdirən şəxsin iş yerindən arayışını;
- təqaüdçü və ya tələbə vəsiqəsini (məktəblilər - məktəbdən arayışı).

5. Maliyyə vəsaitin mövcudluğunu təsdiq edən sənəd.
- Bankdan hesabı barədə arayış (bir gün üçün 100 Euro)
- Plastik bank kartının surəti

6. 2 ədəd eyni rəngli fotoşəkil; son 6 ay ərzində çəkilmiş olmalı və aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:
- hər fotoşəklin ölçüsü 3 x 4 cm
- yalnız ağ fonda
- aydın və açıq təsvir.

7. Ər-arvad nikah haqqında şəhadətnaməni təqdim etməlidir.

8. Tibbi sığorta.
Səfirliklərin tələblərinə uyğun olan qabaqcadan rəsmiləşdirilmiş sığorta tələb olunduqda, sığorta polisinin əsli təqdim edilməlidir.

9. Əgər uşaq (18 yaşına çatmamış) valideynlərinin biri ilə və ya üçüncü şəxsin müşayiəti ilə səyahətə çıxırsa, valideyn(lər)in uşağın bu müşayiət edən şəxslə çıxmasına yazılı razılığının surətini təqdim etmək lazım olacaq.
Sənəddə göstərilməlidir:
- səfərin planlaşdırıldığı ölkə;
- etibarnamənin etibarlılıq müddəti (üç aydan artıq olmamalı).

10. Səyahət edəcək həddi büluğa çatmamış (18 yaşına çatmamış) bütün uşaqlar üçün doğum haqqında şəhadətnaməsinin adi surəti.

Diqqət! Səfirlik əlavə sənədlər tələb edə bilər.
Viza rüsumu - 100 AZN. Konsulluq yığımı - 50 USD.

Günün otelləri
Chambord
AZN 120.02
Rue De Namur 82, Brussels
Taleon Imperial
AZN 404.04
Moika River Embankment 59, St Petersburg
Dizengoff Avenue Hotel
AZN 219.09
133 Dizengoff Street, Tel Aviv
Principe Di Savoia
AZN 430.76
Piazza Della Repubblica 17, Milan
Flora
AZN 134.53
Via Napo Torriani 23, Milan
Best Western Premier Senator Hotel
AZN 101.31
Gencturk Cad. Sirvanizade Sokak No:5 Vezneciler Fatih, Istanbul
Hotel Zeybek
AZN 81.39
Fevzipasa Bulvari 1368 Sok. No:5 Basman, Izmir
Lu Song Yuan
AZN 132.24
No.22 Banchang Lane Kuanjie Dongcheng District Beijing 100009
The Westin Kuala Lumpur
AZN 177.54
199 Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur
Axel Hotel Berlin
AZN 169.46
Lietzenburger Str 13 15, Berlin
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
15 Fevral
Etdiyiniz alış-verişin 48 saat ərzində ƏDV-nin geri alınması

TaxFree4U
Xüsusi SW kodundan istifadə edin və ilk qeri alınma zamanı 5€ hədiyyə əldə edin

30 Yanvar
Yeni e-viza sistemi

10 Yanvardan etibarən ASAN Viza portalı «www.evisa.gov.az» tamamilə istifadəyə verilmişdir.

22 Fevral
Turkiyə kurortlatına erkən rezervasiya

Tur paketlərə 50%-dək ENDİRİM! 
 

Bütün xəbərlər