Bolqarıstanda Bansko dağ-xizək kurortu

289 EUR-dan

Parisdə Yeni il

851 EUR-dan

Bolqarıstanda Bansko dağ-xizək kurortu

289 EUR-dan

İtaliya tətili

1165 EUR-dan

Shopping in London

780 EUR-dan

London-krallara layiq

1008 EUR-dan

Bonjour Paris

818 EUR-dan

Aralıq dənizi nağılı

960 EUR-dan

İspaniya - Portuqaliya
1139 EUR-dan

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Flights
Otellər
Cars
Turlar
Əsas Turistlərə Vizalar Argentina

Argentina

Viza almaq üçün lazım olan sənədlər

1. Xarici pasport:
- pasportda sahibinin imzası olmalıdır;
- pasportun etibarlılıq müddəti keçmiş olmamalı;
- pasport dönüş tarixindən sonra ən azı 3 ay etibarlı olmalı;
- pasportda ən azı iki təmiz vərəq olmalı;
- pasportda şübhəli qeydlər və ya ştamplar varsa, onların səbəbini izah edən tam məlumat verilməlidir;

2. Viza olan səhifələr daxil edilməklə, pasportun surəti.

3. Aviabiletin bronu

4. İş yerindən arayış müəssisənin firma blankında ünvanı, telefon nömrəsi və adı ilə; arayışda göstərilməlidir:
- vəzifə;
- bu şirkət və ya təşkilatda çalışmağa başladığınız tarix;
- ə/h göstərilməklə
Təqaüdçülər, işsizlər, tələbələr və məktəblilər təqdim etməlidirlər:
- onların səyahətini maliyyələşdirən şəxsin iş yerindən arayışını;
- təqaüdçü və ya tələbə vəsiqəsini (məktəblilər - məktəbdən arayışı).

5. Maliyyə vəsaitin mövcudluğunu təsdiq edən sənəd.
- Bankdan hesabı barədə arayış (bir gün üçün 100 Euro)
- Plastik bank kartının surəti

6. 2 ədəd eyni rəngli fotoşəkil; son 6 ay ərzində çəkilmiş olmalı və aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:
- hər fotoşəklin ölçüsü 3 x 4 cm
- yalnız ağ fonda
- aydın və açıq təsvir.

7. Ər-arvad nikah haqqında şəhadətnaməni təqdim etməlidir.

8. Tibbi sığorta.
Səfirliklərin tələblərinə uyğun olan qabaqcadan rəsmiləşdirilmiş sığorta tələb olunduqda, sığorta polisinin əsli təqdim edilməlidir.

9. Əgər uşaq (18 yaşına çatmamış) valideynlərinin biri ilə və ya üçüncü şəxsin müşayiəti ilə səyahətə çıxırsa, valideyn(lər)in uşağın bu müşayiət edən şəxslə çıxmasına yazılı razılığının surətini təqdim etmək lazım olacaq.
Sənəddə göstərilməlidir:
- səfərin planlaşdırıldığı ölkə;
- etibarnamənin etibarlılıq müddəti (üç aydan artıq olmamalı).

10. Səyahət edəcək həddi büluğa çatmamış (18 yaşına çatmamış) bütün uşaqlar üçün doğum haqqında şəhadətnaməsinin adi surəti.

Diqqət! Səfirlik əlavə sənədlər tələb edə bilər.
Viza rüsumu - 100 AZN. Konsulluq yığımı - 50 USD.

Günün otelləri
Flora Park Deluxe Hotel Apartments
AZN 159.16
Near Deira City Centre Deira, Dubai
Dusit Pearl Coast
AZN 108
Al Barsha, Dubai
Hilton Garden Inn Stuttgart Neckarpark
AZN 170.73
Mercedesstrasse 75, Stuttgart
Amarante Beau Manoir
AZN 514.25
6 Rue De L'arcade, Paris
Casa Del M
AZN 42.82
14 Prabaramee Soi 3, Patong, Phuket
Steigenberger Hotel Berlin
AZN 196.87
Los Angeles Platz 1, Berlin
Top Khr Stadthotel Dusseldorf
AZN 116.3
Bluecherstrasse 6, Dusseldorf
La Spezia
AZN 117.84
Via La Spezia 25, Milan
The Cranley
AZN 369.67
10 Bina Gardens, London
General
AZN 179.57
Svornosti 1143 10, Prague
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
14 İyul
Yayda əlavə ödəniş etmədən biznes sinfi ilə uçun

Bodruma tur əldə edin, biz aviabiletinizi biznes sinfinə pulsuz dəyişdirək. 

19 İyun
Banqkok şəhərinə Bakıdan birbaşa uçuş

"Azərbaycan Hava Yolları" (AZAL) oktyabrın 29-dan etibarən Bakıdan Tailandın paytaxtı Banqkok şəhərinə müntəzəm sərnişin reyslərini həyata keçirilməsinə başlayacaq.

7 Aprel
China-EdenTravel turizm şirkətinin təqdimatı

Aprelin 5-i SilkWay Travel təşkilati dəstəyi ilə "Çin-EdenTravel" turizm şirkətinin təqdimatı keçirilib 

Bütün xəbərlər