İtaliya tətili

1165 EUR-dan

Bonjour Paris

818 EUR-dan

Shopping in London

780 EUR-dan

London-krallara layiq

1008 EUR-dan

London - Edinburq

1500 EUR-dan

Istanbul
262 USD-dan

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Turlar
Otellər
Flights
Cars
Əsas Turistlərə Vizalar Argentina

Argentina

Viza almaq üçün lazım olan sənədlər

1. Xarici pasport:
- pasportda sahibinin imzası olmalıdır;
- pasportun etibarlılıq müddəti keçmiş olmamalı;
- pasport dönüş tarixindən sonra ən azı 3 ay etibarlı olmalı;
- pasportda ən azı iki təmiz vərəq olmalı;
- pasportda şübhəli qeydlər və ya ştamplar varsa, onların səbəbini izah edən tam məlumat verilməlidir;

2. Viza olan səhifələr daxil edilməklə, pasportun surəti.

3. Aviabiletin bronu

4. İş yerindən arayış müəssisənin firma blankında ünvanı, telefon nömrəsi və adı ilə; arayışda göstərilməlidir:
- vəzifə;
- bu şirkət və ya təşkilatda çalışmağa başladığınız tarix;
- ə/h göstərilməklə
Təqaüdçülər, işsizlər, tələbələr və məktəblilər təqdim etməlidirlər:
- onların səyahətini maliyyələşdirən şəxsin iş yerindən arayışını;
- təqaüdçü və ya tələbə vəsiqəsini (məktəblilər - məktəbdən arayışı).

5. Maliyyə vəsaitin mövcudluğunu təsdiq edən sənəd.
- Bankdan hesabı barədə arayış (bir gün üçün 100 Euro)
- Plastik bank kartının surəti

6. 2 ədəd eyni rəngli fotoşəkil; son 6 ay ərzində çəkilmiş olmalı və aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:
- hər fotoşəklin ölçüsü 3 x 4 cm
- yalnız ağ fonda
- aydın və açıq təsvir.

7. Ər-arvad nikah haqqında şəhadətnaməni təqdim etməlidir.

8. Tibbi sığorta.
Səfirliklərin tələblərinə uyğun olan qabaqcadan rəsmiləşdirilmiş sığorta tələb olunduqda, sığorta polisinin əsli təqdim edilməlidir.

9. Əgər uşaq (18 yaşına çatmamış) valideynlərinin biri ilə və ya üçüncü şəxsin müşayiəti ilə səyahətə çıxırsa, valideyn(lər)in uşağın bu müşayiət edən şəxslə çıxmasına yazılı razılığının surətini təqdim etmək lazım olacaq.
Sənəddə göstərilməlidir:
- səfərin planlaşdırıldığı ölkə;
- etibarnamənin etibarlılıq müddəti (üç aydan artıq olmamalı).

10. Səyahət edəcək həddi büluğa çatmamış (18 yaşına çatmamış) bütün uşaqlar üçün doğum haqqında şəhadətnaməsinin adi surəti.

Diqqət! Səfirlik əlavə sənədlər tələb edə bilər.
Viza rüsumu - 100 AZN. Konsulluq yığımı - 50 USD.

Günün otelləri
Hilton Shanghai
AZN 191.56
No 250 Hua Shan Road, Shanghai
Marya Hotel
AZN 108
Jinnah Avenue Kirkpinar Sokak No: 21, Ankara
Pineta Palace
AZN 81.77
Via San Lino Papa 35, Rome
Movenpick Hotel Izmir
AZN 130.36
Cumhuriyet Blv 138, Izmir
Victoria
AZN 221.73
Via Campania 41, Rome
Serenity Resort & Residences Phuket
AZN 90.16
14 Moo 5 Viset Road, Phuket
Park Hyatt Shanghai
AZN 458.36
No 100 Century Avenue Pudong, Shanghai
Dafne Hotel
AZN 83.26
Karakusunlar Mah.1545.Sok.No:7 Balgat, Ankara
Shen Zhen
AZN 133.2
No 1Guang An Men Wai St Xi Cheng District, Beijing
Le Cavendish
AZN 272.85
11 Boulevard Carnot, Cannes
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
9 Mart
Novruz – bahar bayramı

Ənənələrimiz haqqında

15 Fevral
Etdiyiniz alış-verişin 48 saat ərzində ƏDV-nin geri alınması

TaxFree4U
Xüsusi SW kodundan istifadə edin və ilk qeri alınma zamanı 5€ hədiyyə əldə edin

30 Yanvar
Yeni e-viza sistemi

10 Yanvardan etibarən ASAN Viza portalı «www.evisa.gov.az» tamamilə istifadəyə verilmişdir.

Bütün xəbərlər