İtaliya tətili

1165 EUR-dan

Bonjour Paris

818 EUR-dan

Shopping in London

780 EUR-dan

London-krallara layiq

1008 EUR-dan

London - Edinburq

1500 EUR-dan

Istanbul
262 USD-dan

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Turlar
Otellər
Flights
Cars
Əsas Turistlərə Vizalar Sinqapur

Sinqapur

Elektron viza almaq üçün lazım olan sənədlər

1. Xarici pasportun baş səhifələrinin skanerlə köçürülmüş rəngli surəti.

2. Skanerlə köçürülmüş ağ fonda rəngli fotoşəkil (jpeg 400*500px)

3. Turist haqqında məlumat:

- ailə vəziyyəti;

- tutduğu vəzifə;

- tam yaşayış ünvanı;

Vizanın etibarlılıq müddəti – açılma tarixindən 2,5 ay. Sinqapurda çıxışsız yaşama müddəti ən çox 30 gün

Günün otelləri
Royal Qatar
AZN 136.04
P.O Box 9488, Doha
Aeropolis
AZN 101.72
Leningradsky Pr.37/5, Moscow
Medea Hotel
AZN 173.52
4 Pyatnitsky Side Street Building 1, Moscow
Xiyuan Hotel
AZN 128.85
1 Sanlihe Road, Beijing
Petit Palace Opera Garden
AZN 370.95
C/Boqueria 10 Esq Ramblas, Barcelona
Eden
AZN 321.29
135 Rue De Lausanne, Geneva
Hotel Cornelisz
AZN 198.54
Pc Hooftstraat 24 28, Amsterdam
Residhotel Les Coralynes
AZN 123.16
Traverse De La Colline 3, Cannes
Hotel Clement
AZN 121.07
Klimentska 30, Prague
Regent Berlin
AZN 447.82
Charlottenstrasse 49, Berlin
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
9 Mart
Novruz – bahar bayramı

Ənənələrimiz haqqında

15 Fevral
Etdiyiniz alış-verişin 48 saat ərzində ƏDV-nin geri alınması

TaxFree4U
Xüsusi SW kodundan istifadə edin və ilk qeri alınma zamanı 5€ hədiyyə əldə edin

30 Yanvar
Yeni e-viza sistemi

10 Yanvardan etibarən ASAN Viza portalı «www.evisa.gov.az» tamamilə istifadəyə verilmişdir.

Bütün xəbərlər