Bolqarıstanda Bansko dağ-xizək kurortu

289 EUR-dan

Parisdə Yeni il

851 EUR-dan

Bolqarıstanda Bansko dağ-xizək kurortu

289 EUR-dan

İtaliya tətili

1165 EUR-dan

Shopping in London

780 EUR-dan

London-krallara layiq

1008 EUR-dan

Bonjour Paris

818 EUR-dan

Aralıq dənizi nağılı

960 EUR-dan

İspaniya - Portuqaliya
1139 EUR-dan

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Flights
Otellər
Cars
Turlar
Əsas Turistlərə Vizalar İndoneziya Respublikası

İndoneziya Respublikası

İNDONEZİYA RESPUBLİKASININ Azərbaycan Respublikasındakı SƏFİRLİYİ
Bakı şəh., Akademik Həsən Əliyev küç. 15, mən. 19
Tel:         (+99412) 596-01-50; (+99412) 597-05-14
Faks:      (+99412) 596-01-50

 Viza almaq üçün lazım olan sənədlər

 1. Xarici pasport: 

- pasportda sahibinin imzası olmalıdır; 
- pasportun etibarlılıq müddəti keçmiş olmamalı; 
- pasport dönüş tarixindən sonra ən azı 3 ay etibarlı olmalı; 
- pasportda ən azı iki təmiz vərəq olmalı; 
- pasportda şübhəli qeydlər və ya ştamplar varsa, onların səbəbini izah edən tam məlumat verilməlidir; 
xarici pasporta uşaq daxil edilibsə, onun fotoşəkli yapışdırılmalı (uşağın yaşından asılı olmayaraq). 15 yaşına çatmış şəxslər pasport təqdim etməlidirlər
- əgər Siz yeni pasportunuzu təqdim edirsinizsə, əvvəlki istifadə olunmuş xarici pasportunuzu da təqdim etməlisiniz (və ya viza olan səhifələrin surətlərini).

 2. Aviabiletin bronu

 3. İş yerindən arayış müəssisənin firma blankında ünvanı, telefon nömrəsi və adı ilə; arayışda göstərilməlidir: 

- vəzifə; 
- bu şirkət və ya təşkilatda çalışmağa başladığınız tarix; 
- ə/h göstərilməklə 
Təqaüdçülər, işsizlər, tələbələr və məktəblilər təqdim etməlidirlər: 
- onların səyahətini maliyyələşdirən şəxsin iş yerindən arayışını; 
- təqaüdçü və ya tələbə vəsiqəsini (məktəblilər - məktəbdən arayışı).

 4. 2 ədəd eyni rəngli fotoşəkil; son 6 ay ərzində çəkilmiş olmalı və aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:

- hər fotoşəklin ölçüsü 3,5 x 4,5 cm
- yalnız ağ fonda
- aydın və açıq təsvir.

5. Ər-arvad nikah haqqında şəhadətnaməni təqdim etməlidir.

6. Əgər uşaq (18 yaşına çatmamış) valideynlərinin biri ilə və ya üçüncü şəxsin müşayiəti ilə səyahətə çıxırsa, valideyn(lər)in uşağın bu müşayiət edən şəxslə çıxmasına yazılı razılığının surətini təqdim etmək lazım olacaq.

Sənəddə göstərilməlidir:

7. Səyahət edəcək həddi büluğa çatmamış (18 yaşına çatmamış) bütün uşaqlar üçün doğum haqqında şəhadətnaməsinin adi surəti.

8. Bəzi xarici dövlətlərin vətəndaşları da xarici ölkələrin Azərbaycandakı konsulluqlarına viza üçün müraciət edə bilərlər.
Bu halda onlar aşağıdakıları təqdim etməlidirlər: 
- qaldığı yerdə qeydiyat (və ya onu əvəz edən sənəd) – müraciət edildiyi vaxt ən az altı ay etibarlılıq müddəti qalmalıdır; 
- iş yerindən arayış.

9. Səfirliyin təyin etdiyi formada olan və şəxsən ərizəçi tərəfindən imzalanmış anket (18 yaşına qədər uşaqların əvəzinə anketi valideynlər imzalayırlar, 15 yaşlı ve daha böyük uşaqlar anketi özləri imzalayırlar). Anket, yalnız hər maddəsi doldurulubsa, səfirlik tərəfindən qəbul olunur. Анкета заполняется сотрудникам компании «SW Travel». Ərizəçi anket üçün məlumatları təqdim edir və Səfirliyin anket blankını şəxsən imzalayır.

10. Ordinary photocopy of birth certificates of all under-age children (those who are under 18) who are going to make the trip.

11. Citizens of some foreign countries may apply for visa in the consulates of foreign countries in Azerbaijan.
In that case they should submit: 
- registration at the place of stay (or a substituting document) valid for at least six months from the application date; 
- employment certificate.

12. The form of the pattern set by the Embassy and signed personally by the applicant (for children under 18 the form is signed by their parents, while children over 18 sign the form themselves). The form is accepted by the Embassy only if each field is filled. The form is completed by the workers of «SW Travel». The applicant provides the information for the form and personally signs the form of the Embassy.

Attention! If your passport has previous Latvian visas annulled by the stamps of other countries, it may cause the rejection of your visa application.

Attention! The Embassy has the right to demand additional documents. 

Günün otelləri
Saraya Corniche Hotel
AZN 96.72
Old Salata Al Saflia Street Z #18 Building #1 Al Cornich, Doha
Anantara Phuket Villas
AZN 461.4
888 Moo 3, Phuket
Best Western Royal Centre
AZN 107.59
Rue Royale 160, Brussels
Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld
AZN 174
Schottenfeldgasse 74, Vienna
Elite Hotel Stockholm Plaza
AZN 285.57
Birger Jarlsgatan 29, Stockholm
Wanda Realm Beijing
AZN 144
No.18A Shijingshan Road Shijingshan District, Beijing
Mercure Milano Centro
AZN 266.57
Piazza Oberdan 12, Milan
Churchill
AZN 237.52
15 Rue Du Simplon, Geneva
Golden Tulip Warsaw Centre
AZN 64.22
Towarowa 2, Warsaw
Courtyard Vienna Messe
AZN 160.78
Trabrennstrasse 4, Vienna
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
14 İyul
Yayda əlavə ödəniş etmədən biznes sinfi ilə uçun

Bodruma tur əldə edin, biz aviabiletinizi biznes sinfinə pulsuz dəyişdirək. 

19 İyun
Banqkok şəhərinə Bakıdan birbaşa uçuş

"Azərbaycan Hava Yolları" (AZAL) oktyabrın 29-dan etibarən Bakıdan Tailandın paytaxtı Banqkok şəhərinə müntəzəm sərnişin reyslərini həyata keçirilməsinə başlayacaq.

7 Aprel
China-EdenTravel turizm şirkətinin təqdimatı

Aprelin 5-i SilkWay Travel təşkilati dəstəyi ilə "Çin-EdenTravel" turizm şirkətinin təqdimatı keçirilib 

Bütün xəbərlər