Novruz Bayramına "Malayziya - Sinqapur" qrup turu

1640 USD-dan

Novruz Praqada

619 EUR-dan

Novruz Parisdə

849 EUR-dan

Novruz Sankt-Peterburqda

343 EUR-dan

İtaliya tətili

1165 EUR-dan

Bonjour Paris

818 EUR-dan

Shopping in London

780 EUR-dan

London-krallara layiq

1008 EUR-dan

London - Edinburq

1500 EUR-dan

Istanbul
262 USD-dan

Barselona-Madrid
720 EUR-dan
 

Praqa
365 EUR-dan 

Uçuşların sürətli axtarışı
Turun sürətli axtarışı
Turlar
Otellər
Flights
Cars
Əsas Turistlərə Vizalar İndoneziya Respublikası

İndoneziya Respublikası

İNDONEZİYA RESPUBLİKASININ Azərbaycan Respublikasındakı SƏFİRLİYİ
Bakı şəh., Akademik Həsən Əliyev küç. 15, mən. 19
Tel:         (+99412) 596-01-50; (+99412) 597-05-14
Faks:      (+99412) 596-01-50

 Viza almaq üçün lazım olan sənədlər

 1. Xarici pasport: 

- pasportda sahibinin imzası olmalıdır; 
- pasportun etibarlılıq müddəti keçmiş olmamalı; 
- pasport dönüş tarixindən sonra ən azı 3 ay etibarlı olmalı; 
- pasportda ən azı iki təmiz vərəq olmalı; 
- pasportda şübhəli qeydlər və ya ştamplar varsa, onların səbəbini izah edən tam məlumat verilməlidir; 
xarici pasporta uşaq daxil edilibsə, onun fotoşəkli yapışdırılmalı (uşağın yaşından asılı olmayaraq). 15 yaşına çatmış şəxslər pasport təqdim etməlidirlər
- əgər Siz yeni pasportunuzu təqdim edirsinizsə, əvvəlki istifadə olunmuş xarici pasportunuzu da təqdim etməlisiniz (və ya viza olan səhifələrin surətlərini).

 2. Aviabiletin bronu

 3. İş yerindən arayış müəssisənin firma blankında ünvanı, telefon nömrəsi və adı ilə; arayışda göstərilməlidir: 

- vəzifə; 
- bu şirkət və ya təşkilatda çalışmağa başladığınız tarix; 
- ə/h göstərilməklə 
Təqaüdçülər, işsizlər, tələbələr və məktəblilər təqdim etməlidirlər: 
- onların səyahətini maliyyələşdirən şəxsin iş yerindən arayışını; 
- təqaüdçü və ya tələbə vəsiqəsini (məktəblilər - məktəbdən arayışı).

 4. 2 ədəd eyni rəngli fotoşəkil; son 6 ay ərzində çəkilmiş olmalı və aşağıdakı tələblərə cavab verməlidir:

- hər fotoşəklin ölçüsü 3,5 x 4,5 cm
- yalnız ağ fonda
- aydın və açıq təsvir.

5. Ər-arvad nikah haqqında şəhadətnaməni təqdim etməlidir.

6. Əgər uşaq (18 yaşına çatmamış) valideynlərinin biri ilə və ya üçüncü şəxsin müşayiəti ilə səyahətə çıxırsa, valideyn(lər)in uşağın bu müşayiət edən şəxslə çıxmasına yazılı razılığının surətini təqdim etmək lazım olacaq.

Sənəddə göstərilməlidir:

7. Səyahət edəcək həddi büluğa çatmamış (18 yaşına çatmamış) bütün uşaqlar üçün doğum haqqında şəhadətnaməsinin adi surəti.

8. Bəzi xarici dövlətlərin vətəndaşları da xarici ölkələrin Azərbaycandakı konsulluqlarına viza üçün müraciət edə bilərlər.
Bu halda onlar aşağıdakıları təqdim etməlidirlər: 
- qaldığı yerdə qeydiyat (və ya onu əvəz edən sənəd) – müraciət edildiyi vaxt ən az altı ay etibarlılıq müddəti qalmalıdır; 
- iş yerindən arayış.

9. Səfirliyin təyin etdiyi formada olan və şəxsən ərizəçi tərəfindən imzalanmış anket (18 yaşına qədər uşaqların əvəzinə anketi valideynlər imzalayırlar, 15 yaşlı ve daha böyük uşaqlar anketi özləri imzalayırlar). Anket, yalnız hər maddəsi doldurulubsa, səfirlik tərəfindən qəbul olunur. Анкета заполняется сотрудникам компании «SW Travel». Ərizəçi anket üçün məlumatları təqdim edir və Səfirliyin anket blankını şəxsən imzalayır.

10. Ordinary photocopy of birth certificates of all under-age children (those who are under 18) who are going to make the trip.

11. Citizens of some foreign countries may apply for visa in the consulates of foreign countries in Azerbaijan.
In that case they should submit: 
- registration at the place of stay (or a substituting document) valid for at least six months from the application date; 
- employment certificate.

12. The form of the pattern set by the Embassy and signed personally by the applicant (for children under 18 the form is signed by their parents, while children over 18 sign the form themselves). The form is accepted by the Embassy only if each field is filled. The form is completed by the workers of «SW Travel». The applicant provides the information for the form and personally signs the form of the Embassy.

Attention! If your passport has previous Latvian visas annulled by the stamps of other countries, it may cause the rejection of your visa application.

Attention! The Embassy has the right to demand additional documents. 

Günün otelləri
The Ritz Carlton Beijing
AZN 461.87
83A Jianguo Road Chao Yang District, Beijing
Starhotels Rosa Grand
AZN 296.05
Piazza Fontana 3, Milan
Tobu Hotel Levant Tokyo
AZN 316.5
1 2 2 Kinshi Sumida Ku, Tokyo
Campanile Warsaw
AZN 56.67
Ui.Towarowa 2 Warszawa, Warsaw
Mascagni
AZN 281.52
Via Vittorio Emanuele Orlando 90, Rome
The Peak
AZN 85.09
Mesrutiyet Cadesi Oteller 1-3, Istanbul
Hotel Niwa Tokyo
AZN 232.74
1 1 16 Misaki Cho Chiyoda Ku, Tokyo
Askoc
AZN 78.39
Hocapasa Mah.Istasyon Arkasi Sokak No:15 Sirkeci 34112, Istanbul
Imperial Suites
AZN 69.78
P. O Box 52444 Rolla Street Bur, Dubai
City Inn
AZN 89.76
Futo Utca 55, Budapest
Bizimlə əlaqə
Xəbərlər
15 Fevral
Etdiyiniz alış-verişin 48 saat ərzində ƏDV-nin geri alınması

TaxFree4U
Xüsusi SW kodundan istifadə edin və ilk qeri alınma zamanı 5€ hədiyyə əldə edin

30 Yanvar
Yeni e-viza sistemi

10 Yanvardan etibarən ASAN Viza portalı «www.evisa.gov.az» tamamilə istifadəyə verilmişdir.

22 Fevral
Turkiyə kurortlatına erkən rezervasiya

Tur paketlərə 50%-dək ENDİRİM! 
 

Bütün xəbərlər